Preskoči na glavni sadržaj

IZJAVA KOJA JE POTRESLA BiH: Želim Emira Spahića u svom klubu…

Nogometaše Dinama sutra očekuje još jedno vatreno gostovanje. Modri će u sklopu 30. kola Prve HNL gostovati na zadarskim Stanovima, kod posljednjeplasirane momčadi prvoligaškog društva. A u Maksimiru su svjesni kako ih ove subote u Zadru očekuje "pakleno gostovanje"...


"Svjesni smo što nas očekuje u Zadru. Malen i uzak teren, tamo je teško napraviti kvalitetnu igru. A za nas su Stanovi oduvijek teško gotovanje. No, naš je cilj jasan, mi u Zadar idemo po nove bodove" kazao je Zoran Mamić.

Na domaćoj ste sceni neporaženi već 35 utakmica što su prilično lijepe brojke. Time ste dostigli rekorde Branka Ivanvkovića i Ćire Blaževića koji su na klupi Dinama bili neporaženi u 34 domaća dvoboja...

"Pričali smo uoči treninga s igračima o tim brojkama, ali nisam siguran koliko našim igračima to sve znači. Brojke su nebitne, imamo solidne rezultate, no oni mogu biti još bolji. Sada u Zadar idemo pobijediti."

Zadar igra mnogo bolje pod vodstvom Igora Štimca..:

"Gledao sam Zadar, otkada ih je preuzeo Igor Štimac oni igraju jako dobro. Imaju glavu i rep, njihova igra zaista ima smisla. I nikada ne gube glavu."

Sastav?
"Još nisam siguran, znamo samo da na Stanovima neće biti Ademija."

Kakva je situacija sa Spahićem i Schildenfeldom?

"O njima razmišljamo, analiziramo i pričamo. Treba biti realan, dolazak Schildenfelda danas izgleda mnogo realnije. Znam, zadnji puta sam rekao da mi ne treba, ali sam porazgovarao s njim i promijenio mišljenje."

Što vas je natjeralo na takvu promjenu mišljenja?

"Gledajte, mi smo u klubu radili analizu povratnika, u Dinamo se proteklih sezona vratilo 30-ak igrača za velik novac, a oni nisu donijeli velike pomake na europskoj sceni. No, Schifo me svojim razmišljanjima razuvjerio. On je i dalje pun motiva."

Karijera Emira Spahića puna je raznih incidenata...

"Razgovarao sam s ljudima iz Leverkusena, svi su tužni zbog takvog rastanka s tim igračem. Vjerujte, o njemu su imali samo pozitivne riječi, tvrde kako im je bio ponajbolji igrač ove sezone."

Pa i vi ste bili jedan od povratnika u Dinamo!

"Ja govorim o čistim brojkama, samo rezultate naše analize. Ne znam zašto je tako, ali statistika to jasno pokazuje. Većina ih nije opravdala uloženi novac! Mi smo na te igrače mnogo potrošili (cca. 20-ak milijuna eura, nap. a.), a rijetki su se u svojim povracima pokazali pravim izborom. Čast iznimkama, ali ovdje ne želim nikoga spominjati. Posbice ne one čiji se povratak nije isplatio, ne bih ih htio imenovati, sve su to bili veliki igrači. Ne bi bilo fer da ih spominjem."

Izvor: zmajevibih7.blogspot.com

Popularni postovi s ovog bloga

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Pogledajte kako je brutalno ubijena Arnela Đogić iz Olova…

Tijelo ubijene Arnele Đogić iz Olova pronađeno je danas oko 13.00 sati u koritu rijeke Stupčanice. Beživotno tijelo pronađeno je stotinjak metara daleko od litice sa koje je bačeno u subotu. Osumnjičeni za ubistvo djevojke saslušani su u Tužilaštvu ZDK.

SVE ŽENE HARISA SILAJDŽIĆA: Nećete vjerovati sa koliko je žena bio u braku…

Haris Silajdžić (71), bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije, i Selma Muhedinović (41), nekada pjevačica, krunisali su ovih dana višegodišnju ljubavnu vezu brakom u jednom sarajevskom restoranu. Ovo je Silajdžiću, koji se povukao iz politike i u posljednje vrijeme se u javnosti pojavljuje kao autor poezije te nerijetko i kao analitičar događaja u arapskom svijetu, treći brak.

DA VAM SRCE PREPUKNE: Dubravka Mijatović se herojski držala sve do jednog trenutka…

Bivša supruga glumca Marinka Madžgalja je na komemoraciji bila vidno potresena. Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je jučer na Novom bežanijskom groblju uz prisustvo članova porodice, prijatelja i brojnih kolega. Prethodno su se svi oni od glumca oprostili na komemoraciji u ``Ateljeu 212``.