Preskoči na glavni sadržaj

UBIJENA MAJKA TROJE DJECE: Mrtvu je pronašla njena majka nakon što je primila telefonski poziv…

Mrtva žena pronađena je u ponedjeljak u kući u Bjelovaru u Ulici Nikole Šopa. Nezvanično se doznaje da preminula nasilnom smrću, a je li zaista tako trebalo bi se doznati u okviru istrage koju vodi Državno odvjetništvo (DORH) u Hrvatskoj.


- Zvali su me u ponedjeljak na telefon u 14 sati i pitali me zašto nije došla na popodnevnu smjenu u dječji vrtić gdje je radila. Otišla sam do njene kuće koja se nalazi blizu, i kroz staklo je vidjela da leži s rukama podignutim iznad glave i ugledala sam tragove krvi, kazala je za 24sata.hr kroz suze majka 50-godišnje jedinice.

Odmah je nazvala policiju i Hitnu, ali majci troje djece nije bilo pomoći.

U bjelovarskoj Ulici Nikole Šopa ispred kućnog broja 11 u kojoj je živjela S.E. nakon razvoda braka okupili su se brojni susjedi, te policija i zamjenica Županijske državne odvjetnice Slobodanka Radulović.

Prema riječima shrvanih roditelja, nepoznata osoba je odvezla njen ‘golf’ bjelovarskih registarskih oznaka, koji je pronašli u centru grada, i pokraj njega policijsko vozilo i dvojicu pripadnika interventne policije koji su vozilo čuvali.

Neki od susjeda kažu kako se nakon razvoda od supruga kojem je pripalo skrbništvo nad punoljetnim sinom i maloljetnim blizankama viđala s jednim muškarcem.

Prema neslužbenim informacijama policija je privela sumnjivca koji se odvezao ‘golfom’ i to u trenutku kad je ispred Doma kulture izlazio iz vozila.

Izvor: doznajemo.com

Popularni postovi s ovog bloga

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Pogledajte kako je brutalno ubijena Arnela Đogić iz Olova…

Tijelo ubijene Arnele Đogić iz Olova pronađeno je danas oko 13.00 sati u koritu rijeke Stupčanice. Beživotno tijelo pronađeno je stotinjak metara daleko od litice sa koje je bačeno u subotu. Osumnjičeni za ubistvo djevojke saslušani su u Tužilaštvu ZDK.

SVE ŽENE HARISA SILAJDŽIĆA: Nećete vjerovati sa koliko je žena bio u braku…

Haris Silajdžić (71), bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije, i Selma Muhedinović (41), nekada pjevačica, krunisali su ovih dana višegodišnju ljubavnu vezu brakom u jednom sarajevskom restoranu. Ovo je Silajdžiću, koji se povukao iz politike i u posljednje vrijeme se u javnosti pojavljuje kao autor poezije te nerijetko i kao analitičar događaja u arapskom svijetu, treći brak.

DA VAM SRCE PREPUKNE: Dubravka Mijatović se herojski držala sve do jednog trenutka…

Bivša supruga glumca Marinka Madžgalja je na komemoraciji bila vidno potresena. Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je jučer na Novom bežanijskom groblju uz prisustvo članova porodice, prijatelja i brojnih kolega. Prethodno su se svi oni od glumca oprostili na komemoraciji u ``Ateljeu 212``.