Preskoči na glavni sadržaj

NAPOKON SE DOZNALO SVE: Evo kako je zapravo došlo do vjenčanja Dodikovog sina Igora i Ivane…

Sin predsjednika Republike Srpske (RS) važio je za velikog zavodnika, bio je u ljubavi sa Bošnjakinjom iz Bihaća s kojom se rastao navodno zbog protivljenja porodica, i na kraju je odlučio da oženi Beograđanku…


Igor Dodik je suprugu Ivanu Pešukić upoznao tokom studija na Univerzitetu Bocconi u Milanu prije nekoliko godina.

Kako doznajemo, zaljubili su se na prvi pogled, ali su tek prošle godine riješili da se vjenčaju, čemu je vjerovatno doprinijelo i to što je Ivana ostala u drugom stanju.

Njihova veza je odoljela mnogim iskušenjima. Prošle godine, Igor je navodno zaveo srpsku starletu Staniju Dobrojević, koja tvrdi da je u RS zbog toga i dalje zovu Dodikova snajka!
dodik-igor-sa-ivanom-i-njena-sestra-bojana-sa-deckom-djordjem-foto-privatna-arhiva_f
Igor i Ivana (desno) sa Ivaninom sestrom Bojanom i njenim dečkom Đorđem

Imao je još nekoliko kraćih romansi, a najozbiljnija je bila sa Arijanom Demirović iz Bihaća, kćerkom nekadašnjeg fudbalera Irfana Demirovića. Međutim, ta veza nije uspjela jer je navodno protiv nje, osim Milorada i Snježane Dodik, bila i Arijanina porodica. U povezanom sadržaju podsjetite se na priču o ovoj velikoj ljubavi…

Osim poznatih lica sa estrade, iz političkog života, kulture i sporta, kao i biznismena iz čitavog regiona, Milorad Dodik je na svadbu svog sina pozvao i mnoge komšije i prijatelje iz Bakinaca i rodnih Mrčevaca.

Vjenčanje je organizovano u luksuznom šatoru na porodičnom imanju Milorada Dodika.

Bakinci-svadba-igora-dodika-foto-dejan-bozic_f
Svatovi stižu na Dodikovo imanje u Bakincima (Foto: D. Božić)

Dodikovi su na veselje stigli oko 17 časova u desetak blindiranih automobila pod policijskim obezbjeđenjem, a imanje je sve vrijeme nadlijetao helikopter. Oni koji nisu među zvanicama nisu mogli da se približe imanju.

Veselje je zvanično počelo u 17.30, a osim mladenaca i njihovih roditelja, najveselija je bila mladina sestra bliznakinja Bojana, koju su gosti, čak i bliska rodbina, od Ivane razlikovali samo po toaleti.

Bakinci-svadba-igora-dodika-foto-dejan-bozic_f2
Imanje je sve vrijeme nadlijetao helikopter (Foto: D. Božić)

Uzbuđenje nije krila ni mladoženjina starija sestra Gorica, koja se pred put pohvalila kolegama u radio-stanici u Aleksandrovcu da joj se snajka mnogo dopada.

DODIK PRIŽELJKUJE UNUKA. Čim je čuo vijest da mu snaja početkom 2016. treba roditi unuka ili unuku, Dodik se prijateljima povjerio da priželjkuje dječaka. Upućeni kažu da je on brižan deda i da njegovim unucima, koje je rodila kćerka Gorica, ne smije ništa da zafali.

dodiksinvjencanje
Milorad Dodik navodno je brižan deda

MLADOŽENJA NEZAPOSLEN. Igor Dodik je nezaposlen. To je istakao njegov otac Milorad, bez obzira na impozantnu imovinsku kartu svog sina.

– Moj sin je nezaposlen. On je sjajan čovjek – rekao je predsjednik RS.
Prijatelji porodice Dodik kažu da se Igor uglavnom bavi proizvodnjom voća zajedno sa stricem i rođacima. Ima na stotine hektara pod zasadom jabuke, ali i drugog voća. Čime se namjerava baviti mladi bračni par, da li će se zadržati u voćarstvu ili pokrenuti novi biznis, još je nepoznato.
(Doznajemo.com/Blic.rs)

Popularni postovi s ovog bloga

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Pogledajte kako je brutalno ubijena Arnela Đogić iz Olova…

Tijelo ubijene Arnele Đogić iz Olova pronađeno je danas oko 13.00 sati u koritu rijeke Stupčanice. Beživotno tijelo pronađeno je stotinjak metara daleko od litice sa koje je bačeno u subotu. Osumnjičeni za ubistvo djevojke saslušani su u Tužilaštvu ZDK.

SVE ŽENE HARISA SILAJDŽIĆA: Nećete vjerovati sa koliko je žena bio u braku…

Haris Silajdžić (71), bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije, i Selma Muhedinović (41), nekada pjevačica, krunisali su ovih dana višegodišnju ljubavnu vezu brakom u jednom sarajevskom restoranu. Ovo je Silajdžiću, koji se povukao iz politike i u posljednje vrijeme se u javnosti pojavljuje kao autor poezije te nerijetko i kao analitičar događaja u arapskom svijetu, treći brak.

DA VAM SRCE PREPUKNE: Dubravka Mijatović se herojski držala sve do jednog trenutka…

Bivša supruga glumca Marinka Madžgalja je na komemoraciji bila vidno potresena. Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je jučer na Novom bežanijskom groblju uz prisustvo članova porodice, prijatelja i brojnih kolega. Prethodno su se svi oni od glumca oprostili na komemoraciji u ``Ateljeu 212``.