Preskoči na glavni sadržaj

Šokantna istina o Mariji Šerifović… O ovome priča cijela estrada…

Marija Šerifović u svom dokumentarnom filmu “Ispovest” otkriva da zapravo nije zavisna od alkohola, kao što je ranije izjavila, već od kockanja, a u ovom autorskom projektu namjerava da objelodani sve svoje tajne, kao i svoje pravo seksualno opredjeljenje.

Pjevačica u svojoj ispovijesti otkriva da je imala teško djetinjstvo zbog kockarskih dugova oca Rajka, a kako piše “Informer”, Marija priznaje da je na kraju i sama postala kockar. To je dovelo do toga da Šerifovićeva ostavi enormne količine novca po svjetskim kockarnicama, ali i da ovaj porok stavi iznad svoje karijere.


- Ona nikad nije krila da joj je otac zagorčao djetinjstvo zbog sklonosti alkoholu, kocki i nasilju. Ona je kao mala proživljavala pravi pakao i tako je stekla odbojnost prema ljudima koji su skloni porocima. Međutim, kako to obično biva, i sama je postala zavisnik od kocke – ispričao je izvor blizak pjevačici dio sadržaja dokumentarnog filma.

Na sreću, Marija je uspjela da se isčupa iz ovog začaranog kruga, a kako je sve preživjela, publika će moći da pogleda 27. novembra u “Sava centru”.

U filmu će, osim Marije, pričati i njeni prijatelji, ali i čovjek koji ju je otvoreno pitao da njih dvoje, kao pravi muškarci, popričaju o ženama, zbog čega je pjevačica odlučila da javno iznese ko je zapravo žena koju je ona najviše voljela u svom životu.

Popularni postovi s ovog bloga

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Pogledajte kako je brutalno ubijena Arnela Đogić iz Olova…

Tijelo ubijene Arnele Đogić iz Olova pronađeno je danas oko 13.00 sati u koritu rijeke Stupčanice. Beživotno tijelo pronađeno je stotinjak metara daleko od litice sa koje je bačeno u subotu. Osumnjičeni za ubistvo djevojke saslušani su u Tužilaštvu ZDK.

SVE ŽENE HARISA SILAJDŽIĆA: Nećete vjerovati sa koliko je žena bio u braku…

Haris Silajdžić (71), bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije, i Selma Muhedinović (41), nekada pjevačica, krunisali su ovih dana višegodišnju ljubavnu vezu brakom u jednom sarajevskom restoranu. Ovo je Silajdžiću, koji se povukao iz politike i u posljednje vrijeme se u javnosti pojavljuje kao autor poezije te nerijetko i kao analitičar događaja u arapskom svijetu, treći brak.

DA VAM SRCE PREPUKNE: Dubravka Mijatović se herojski držala sve do jednog trenutka…

Bivša supruga glumca Marinka Madžgalja je na komemoraciji bila vidno potresena. Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je jučer na Novom bežanijskom groblju uz prisustvo članova porodice, prijatelja i brojnih kolega. Prethodno su se svi oni od glumca oprostili na komemoraciji u ``Ateljeu 212``.