Preskoči na glavni sadržaj

BAŽDAREVIĆ DOBIVA STRAŠNO POJAČANJE: Ove su vijesti bacile navijače BiH u trans…

Miske ne želi u penziju!

Iako je prošle godine okačio "kopačke o klin" vratio se da pomogne timu za koji je nastupao od 2013. poslije neuspješne epizode u moskovskom Dinamu.


Međutim, Guižu Rene nije uspio da izbori opstanak u ligi, ali je natjerao Misimovića da promijeni mišljenje o penziji - poslije nekoliko mjeseci u dresu kineskog kluba, odlučio je da stavi paraf na novi ugovor do 2017. godine.

Sad želi da pomogne kineskom klubu da se vrati u elitu tamošnjeg fudbala, a društvo će mu i dalje praviti Sejad Salihović, saigrač i reprezentativac BiH.

Misimović je prošle sezone postigao dva gola za Guižu Rene, u kojem je igrao i prethodne dvije godine, a tokom karijere koju je počeo u minhenskom Bajernu (tri nastupa) bio je član još Bohuma, Nirnberga, Volfsburga, Galatasaraja i moskovskog Dinama.

Misimović je 85 puta nosio dres "zmajeva" i postigao 25 golova. Bio je član tima BiH na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, Misimović bi se mogao vratiti i u dres reprezentacije Bosne i Hercegovine, što bi timu selektora Mehmeda Baždarevića mnogo značilo.

Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)

Piše: zmajevibih7.blogspot.com

Popularni postovi s ovog bloga

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Pogledajte kako je brutalno ubijena Arnela Đogić iz Olova…

Tijelo ubijene Arnele Đogić iz Olova pronađeno je danas oko 13.00 sati u koritu rijeke Stupčanice. Beživotno tijelo pronađeno je stotinjak metara daleko od litice sa koje je bačeno u subotu. Osumnjičeni za ubistvo djevojke saslušani su u Tužilaštvu ZDK.

SVE ŽENE HARISA SILAJDŽIĆA: Nećete vjerovati sa koliko je žena bio u braku…

Haris Silajdžić (71), bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije, i Selma Muhedinović (41), nekada pjevačica, krunisali su ovih dana višegodišnju ljubavnu vezu brakom u jednom sarajevskom restoranu. Ovo je Silajdžiću, koji se povukao iz politike i u posljednje vrijeme se u javnosti pojavljuje kao autor poezije te nerijetko i kao analitičar događaja u arapskom svijetu, treći brak.

DA VAM SRCE PREPUKNE: Dubravka Mijatović se herojski držala sve do jednog trenutka…

Bivša supruga glumca Marinka Madžgalja je na komemoraciji bila vidno potresena. Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je jučer na Novom bežanijskom groblju uz prisustvo članova porodice, prijatelja i brojnih kolega. Prethodno su se svi oni od glumca oprostili na komemoraciji u ``Ateljeu 212``.