Preskoči na glavni sadržaj

KAMERA ZABILJEŽILA STRAVIČAN MOMENAT: Ljubavnik jednim udarcem ubio prevarenog muža…

Jedan muškarac posumjao je da ga žena vara, pa je odlučio suočiti se s njenim ljubavnikom. Međutim, prepirka je ubrzo prerasla u veliku svađu pa je ljubavnik udario muža. Muž je pao, udario glavom o tlo, a od posljedica pada preminuo je nekoliko dana kasnije.

Snimka pokazuje stravičan trenutak kada čovjek, kojeg je udario suparnik, pada na tlo, a umro je osam dana kasnije zbog ozljeda glave koje je zadobio prilikom pada.

Matthew Welford sučio se sa Alexanderom Frewom 4. juna ove godine jer je sumnjao da ima ljubavnu aferu s njegovom ženom Sarah. Nakon žestoke svađe, Alexander je udario Matthewa (41), ovaj je pao na tlo i zadobio ‘masivne ozljede mozga’.

Otac dvoje djece umro je u bolnici nakon osam dana od borbe na parkingu Garforth Country Cluba u Zapadnom Yorkshireu. Alexandera, koji je po zanimanju kondukter u vozu, sud je progasio krivim za ubistvo iz nehata.

Na Sudu je rečeno da su Alexander i Sarah dva puta boravili u hotelu zajedno, ali su insistirali na tome da nisu imali seksualne odnose. Ipak su priznali da je druga posjeta završila ljubljenjem.

Izričući kaznu, sudija Geoffrey Marson je rekao: “Očito je da je Matthew vjerovao da vas privlači njegova supruga  rezultat toga je bilo nekoliko sučeljavanja prije 4. juna.”

Matthew je rekao Alexanderu da se drži podalje od njegove žene i da je prestane tražiti, i da potraži seks drugdje.

Tokom suđenja, jedan član Kluba rekao da je čuo Alexandera kako kaže ‘Čekam ga napolju!’

Međitim, optuženi je rekao da je udario ljubomornog muža samo jer se plašio da će ga ovaj pretući. Pad je izazvao kobne posljedice zbog kojih je žrtva preminula nekoliko dana kasnije.

“Naša poruka ljudima je da budu bolje osobe i da koriste zdrav razum. Ako dođete u neku opasnu situaciju, samo otiđite. Jer ta druga osoba je nečiji sin, otac, brat i samo trenutak nasilja može upropastiti i tvoj i njegov život”, kaže Matthewova porodica.



Popularni postovi s ovog bloga

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Pogledajte kako je brutalno ubijena Arnela Đogić iz Olova…

Tijelo ubijene Arnele Đogić iz Olova pronađeno je danas oko 13.00 sati u koritu rijeke Stupčanice. Beživotno tijelo pronađeno je stotinjak metara daleko od litice sa koje je bačeno u subotu. Osumnjičeni za ubistvo djevojke saslušani su u Tužilaštvu ZDK.

SVE ŽENE HARISA SILAJDŽIĆA: Nećete vjerovati sa koliko je žena bio u braku…

Haris Silajdžić (71), bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije, i Selma Muhedinović (41), nekada pjevačica, krunisali su ovih dana višegodišnju ljubavnu vezu brakom u jednom sarajevskom restoranu. Ovo je Silajdžiću, koji se povukao iz politike i u posljednje vrijeme se u javnosti pojavljuje kao autor poezije te nerijetko i kao analitičar događaja u arapskom svijetu, treći brak.

DA VAM SRCE PREPUKNE: Dubravka Mijatović se herojski držala sve do jednog trenutka…

Bivša supruga glumca Marinka Madžgalja je na komemoraciji bila vidno potresena. Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je jučer na Novom bežanijskom groblju uz prisustvo članova porodice, prijatelja i brojnih kolega. Prethodno su se svi oni od glumca oprostili na komemoraciji u ``Ateljeu 212``.