Preskoči na glavni sadržaj

KRVAVA RIJEKA TEČE KROZ CENTAR GRADA: Građani uplašeni i šokirani, ne znaju odakle je krv…

U jednom slovačkom gradu desila se nevjerovatna situacija ove sedmice. Naime, rijeka koja prolazi kroz grad preko noći je postala crvena.

Rijeka u Myjavi, malom mjestu na granici sa Češkom, preko noći je promijenila boju i pretvorila se u “krv”. A tada su krenula i nevjerovatna nagađanja.


Policija je pozvana da ispita slučaj, ali se vjeruje da je za sve kriv neispravan sistem filtriranja u klaonici, međutim policija još uvijek nije sigurna odakle je krv došla.

Roman Podbrezova (65) je bio u jutarnjoj šetnji kad je vidio drastičnu promjenu u rijeci koja teče kroz centar grada,

- Jednostavno nisam mogao vjerovati svojim očima. Rijeka je bila tamno crvena. Bilo je nešto kao iz horor filma. Kaskada krvi kroz centar grada- kaže Roman.

- Zaista je jezivo. Sinoć sam prošao pored rijeke i bila je normalne boje. Sada izgleda kao da je neko zaklao 1000 djevica ili slično. Nisam praznovjeran, nikada nismo imali serijeske ubice, ali ovo nije normalno – kaže drugi mještanin.

Glasnogovornica policije Elena Antalova kaže: “Provjeravamo izvor i uzrok krvi. U ovom momentu mislimo da bi mogla doći od mrtvih riba ili je neko ispirao bačve u kojima je krv. Čini se da dolazi iz odvoda koji je iznad muzeja”.

Otpad iz klaonice se obično pumpa u bazen gdje se filtrira prije ispuštanja u rijeku.

Popularni postovi s ovog bloga

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Pogledajte kako je brutalno ubijena Arnela Đogić iz Olova…

Tijelo ubijene Arnele Đogić iz Olova pronađeno je danas oko 13.00 sati u koritu rijeke Stupčanice. Beživotno tijelo pronađeno je stotinjak metara daleko od litice sa koje je bačeno u subotu. Osumnjičeni za ubistvo djevojke saslušani su u Tužilaštvu ZDK.

SVE ŽENE HARISA SILAJDŽIĆA: Nećete vjerovati sa koliko je žena bio u braku…

Haris Silajdžić (71), bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije, i Selma Muhedinović (41), nekada pjevačica, krunisali su ovih dana višegodišnju ljubavnu vezu brakom u jednom sarajevskom restoranu. Ovo je Silajdžiću, koji se povukao iz politike i u posljednje vrijeme se u javnosti pojavljuje kao autor poezije te nerijetko i kao analitičar događaja u arapskom svijetu, treći brak.

DA VAM SRCE PREPUKNE: Dubravka Mijatović se herojski držala sve do jednog trenutka…

Bivša supruga glumca Marinka Madžgalja je na komemoraciji bila vidno potresena. Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je jučer na Novom bežanijskom groblju uz prisustvo članova porodice, prijatelja i brojnih kolega. Prethodno su se svi oni od glumca oprostili na komemoraciji u ``Ateljeu 212``.