Preskoči na glavni sadržaj

LEJLA ZVIZDIĆ PRVI PUT NAKON ESTETSKE OPERACIJE POSLIJE KOJE JOJ JE LICE “UNAKAŽENO” potvrdila da je i krivično prijavila polikliniku…

Slučaj koji je sredinom ove godine odjeknuo u bh.javnosti i regiji, a o njemu su pisali i svjetski mediji poput britanskog Daily Maila, jeste tužba dugogodišnje TV novinarke, urednice i voditeljice Lejle Zvizdić protiv Poliklinike Karabeg zbog posljedica koje je imala nakon estetskog zahvata.

Sve to je Zvizdićeva podijelila sa javnosti, ispoviješću za magazin “Azra” u četvrtom mjesecu ove godine, nakon što je podnijela tužbu protiv Poliklinike.



Doaznajemo iz dobro obaviještenih izvora, da je Zvizdić, osim tužbe, podnijela i krivičnu prijavu Tužilaštvu Kantona Sarajevo (KS) protiv Poliklinike Karabeg, Reufa Karabega, Amele Karabeg, Danijele Crnogorac i ostalih uposlenika ove poliklinike zbog, kako je navedeno u prijavi, postojanja osnovane sumnje da je neko od navedenih lica počinio krivično djelo krivotvorenje isprave iz člana 373 Krivičnog zakona FBiH.

Navodno je Zvizdić, potpisala tipsku preoperacionu saglasnost, koja je potom navodno naknadno rukom dopisana neistinitim sadržajem. Da li je to istina, treba utvrditi sud.

Tražili smo potvrdu ove informacije od Lejle Zvizdić kao i komentar na dosadašnji tok tužbe pred Općinskom sudom u Sarajevu:

“Da, tačno je da sam podnijela krivičnu prijavu Tužilaštvu, odnosno moj pravni tim Marić&co. Više informacija Vam ne mogu dati. Ovim se sada treba baviti Tužilaštvo…. Ne mogu Vam komentirati ni tok parničnog postupka pred Općinskom sudom zbog odluke suda da se moj slučaj zatvori za javnost”, rekla nam je Zvizdić.

Nije nam poznato zašto je “slučaj Zvizdić- Karabeg” zatvoren za javnost. Navodno, Lejla Zvizdić nije jedina koja je tužila te još ima onih koji su ili koji namjeravaju uraditi isto.

Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)

Piše: doznajemo.com

Popularni postovi s ovog bloga

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Pogledajte kako je brutalno ubijena Arnela Đogić iz Olova…

Tijelo ubijene Arnele Đogić iz Olova pronađeno je danas oko 13.00 sati u koritu rijeke Stupčanice. Beživotno tijelo pronađeno je stotinjak metara daleko od litice sa koje je bačeno u subotu. Osumnjičeni za ubistvo djevojke saslušani su u Tužilaštvu ZDK.

SVE ŽENE HARISA SILAJDŽIĆA: Nećete vjerovati sa koliko je žena bio u braku…

Haris Silajdžić (71), bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije, i Selma Muhedinović (41), nekada pjevačica, krunisali su ovih dana višegodišnju ljubavnu vezu brakom u jednom sarajevskom restoranu. Ovo je Silajdžiću, koji se povukao iz politike i u posljednje vrijeme se u javnosti pojavljuje kao autor poezije te nerijetko i kao analitičar događaja u arapskom svijetu, treći brak.

DA VAM SRCE PREPUKNE: Dubravka Mijatović se herojski držala sve do jednog trenutka…

Bivša supruga glumca Marinka Madžgalja je na komemoraciji bila vidno potresena. Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je jučer na Novom bežanijskom groblju uz prisustvo članova porodice, prijatelja i brojnih kolega. Prethodno su se svi oni od glumca oprostili na komemoraciji u ``Ateljeu 212``.