Preskoči na glavni sadržaj

ŠABAN DAO GLAS PA DIGAO RUKE U ZRAK: Bosanka pokidala u Zvezdama Granda…

Sanela Huseinović ima 34 godine i dolazi iz Kiseljaka u Bosni i Hercegovini. Kaže da voli da kuva, a specijalitet njene kuhinje je bosanski burek. Obožava duge šetnje i noćne izlaske sa drugaricama. Za sebe kaže da je iskrena, ali da brzo plane i brzo se i smiri. Muzički uzor joj je Snežana Đurišić jer voli njen glas, njene pjesme i Šumadiju.




Sanela je izvela prvu pjesmu od Zorice Brunclik “Nedam ovo malo duše” na kojoj je dobila svih šest DA , tokom izvođenja ove pjesme Šaban je podigao ruke u zrak. Druga pjesma je bila takođe od Zorice “Raširi ruke majko stara” a broj glasova je ostao nepromijenjen.

Bosanac je istakao da je ovo bilo jako dobro ali da mora još malo poraditi na sebi da bi bilo baš perfektno. Ono što je Nadi falilo u njenom nastupu jeste što nije malo više duše unijela u pjesme.

– Kakvih je sve bilo majko draga , ti djevojko ili gospođo kako već pjevaš odlično , rekao je Šaban.

Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)

Piše: zmajevibih7.blogspot.com

Popularni postovi s ovog bloga

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Pogledajte kako je brutalno ubijena Arnela Đogić iz Olova…

Tijelo ubijene Arnele Đogić iz Olova pronađeno je danas oko 13.00 sati u koritu rijeke Stupčanice. Beživotno tijelo pronađeno je stotinjak metara daleko od litice sa koje je bačeno u subotu. Osumnjičeni za ubistvo djevojke saslušani su u Tužilaštvu ZDK.

SVE ŽENE HARISA SILAJDŽIĆA: Nećete vjerovati sa koliko je žena bio u braku…

Haris Silajdžić (71), bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije, i Selma Muhedinović (41), nekada pjevačica, krunisali su ovih dana višegodišnju ljubavnu vezu brakom u jednom sarajevskom restoranu. Ovo je Silajdžiću, koji se povukao iz politike i u posljednje vrijeme se u javnosti pojavljuje kao autor poezije te nerijetko i kao analitičar događaja u arapskom svijetu, treći brak.

DA VAM SRCE PREPUKNE: Dubravka Mijatović se herojski držala sve do jednog trenutka…

Bivša supruga glumca Marinka Madžgalja je na komemoraciji bila vidno potresena. Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je jučer na Novom bežanijskom groblju uz prisustvo članova porodice, prijatelja i brojnih kolega. Prethodno su se svi oni od glumca oprostili na komemoraciji u ``Ateljeu 212``.