Preskoči na glavni sadržaj

ZAMALO TUČA ZBOG NJE: Pogledajte šta je ova Bosanka uradila u Zvezdama Granda…

Svojim glasom u prvoj pesmi “Ne dam ovo malo duše” Sanela Huseinović (34) uspela je da dobije šest glasova, te je u drugoj numeri “Rašiti ruke, majko stara” samo potvrdila svoj direktan prolaz u naredni krug takmičenja.


“Fina boja glasa, međutim imaš jedan problem, moraš da obuzdaš vibrato”, zamerio joj je Bosanac, dok je Nada tvrdila da to nije tačno i da te sitne falševe imaju i mnogi poznati pevači, a potom je došlo do kraće rasprave. Marija Šerifović pokušala je da prekine “svađu” pitavši šta je sa ovim starijim ljudima…”Jel ti dala Verica terapiju?”, našalila se Marija, a zatim nastavila da komentariše Sanelin nastup. “Ovo je bilo solidno, nisi nas bacila u nesvest, ali može da se sluša. Treba da se ispravi mnogo stvari, ali će sa tvojim godinama to biti teško, ali ja ti želim puno sreće”, poručila je Marija. Šaban je rekao da odlično peva, a Ana joj je zamerila što je u toku izvođenja izgubila emocije.

“U ovom poslu je najbitnija emocija. Dala sam ti “da”, ali nisam osetila ama baš ništa. Fali ti ta čarobna prašina, čovek se sa tim rodi, ali ja je na tebi ne vidim”, bila je iskrena Karleuša.

Popularni postovi s ovog bloga

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Pogledajte kako je brutalno ubijena Arnela Đogić iz Olova…

Tijelo ubijene Arnele Đogić iz Olova pronađeno je danas oko 13.00 sati u koritu rijeke Stupčanice. Beživotno tijelo pronađeno je stotinjak metara daleko od litice sa koje je bačeno u subotu. Osumnjičeni za ubistvo djevojke saslušani su u Tužilaštvu ZDK.

SVE ŽENE HARISA SILAJDŽIĆA: Nećete vjerovati sa koliko je žena bio u braku…

Haris Silajdžić (71), bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije, i Selma Muhedinović (41), nekada pjevačica, krunisali su ovih dana višegodišnju ljubavnu vezu brakom u jednom sarajevskom restoranu. Ovo je Silajdžiću, koji se povukao iz politike i u posljednje vrijeme se u javnosti pojavljuje kao autor poezije te nerijetko i kao analitičar događaja u arapskom svijetu, treći brak.

DA VAM SRCE PREPUKNE: Dubravka Mijatović se herojski držala sve do jednog trenutka…

Bivša supruga glumca Marinka Madžgalja je na komemoraciji bila vidno potresena. Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je jučer na Novom bežanijskom groblju uz prisustvo članova porodice, prijatelja i brojnih kolega. Prethodno su se svi oni od glumca oprostili na komemoraciji u ``Ateljeu 212``.