Preskoči na glavni sadržaj

SKANDAL SVJETSKIH RAZMJERA Hrvatska bi mogla biti izbačena sa Eura…

Selektor Hrvatske Ante Čačić je dao naslutiti da se boji i izbacivanja s Eura budu li se huligani neprimjereno ponašali u Francuskoj.

"Tu smo nemoćni, ako se država ne uključi u obranu sporta, bit će velikih problema. Već smo godinama taoci šačice huligana i neshvatljivo je da nitko ne reagira. Ovo je udarac na sport, nogomet i državu", govorio je Ante Čačić nakon pobjede Hrvatske nad Moldavijom (1:0).


I, da, boji se izbornik da bi Hrvatska mogla biti i izbačena s Eura bude li takvih neprimjerenih skandiranja u Francuskoj. Na početku kvalifikacija za SP smo mirni, jer prve dvije domaće utakmice bit će bez publike (ako netko ne iznenadi još kakvim ogavnim izumom poput svastike na travnjaku Poljuda), a za gostovanja HNS vjerojatno neće prodavati ulaznice navijačima. A dotad će se, nadamo se, netko početi baviti i tim problemom, inače ćemo za Luku, Raketu, Mandžu i ostale naše asove, koji to nisu zaslužili, navijati samo dok igraju u klubovima...

A ni sama pobjeda nad Moldavijom nije oduševila navijače, vjerojatno ni Čačića. Koji je najboljim igračem proglasio - Marka Roga!

"Rog je bio najbolji! Oduzimao je lopte, izlazio iz duela... odlično, svakako se nametnuo", govorio je izbornik, pohvalivši na izravno pitanje i Strinića.

Mnoge je iznenadilo što nije uveo ni Jedvaja ni Ćaletu Cara. Pod izgovorom da Moldavci baš i nisu (što je, ipak, bilo sasvim očekivano...) testirali hrvatsku obranu, uveo je samo Schildenfelda, dok je mladi dvojac ostao na klupi.

I što sada? što to znači? Jedvajevo mjesto na Euru ne bi trebalo biti upitno, i to kao zadnja opcija i za stopersku poziciju i kao desnoga beka. Dok Ćaleta Car visi i više nego prije okupljanja. Ako Moldavci nisu testirali obranu, što tek onda Čačić može vidjeti od Ćalete Cara protiv San Marina?! Pa sve i da mu da svih 90 minuta...

zmajeibih7.blogspot.com

Popularni postovi s ovog bloga

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Pogledajte kako je brutalno ubijena Arnela Đogić iz Olova…

Tijelo ubijene Arnele Đogić iz Olova pronađeno je danas oko 13.00 sati u koritu rijeke Stupčanice. Beživotno tijelo pronađeno je stotinjak metara daleko od litice sa koje je bačeno u subotu. Osumnjičeni za ubistvo djevojke saslušani su u Tužilaštvu ZDK.

SVE ŽENE HARISA SILAJDŽIĆA: Nećete vjerovati sa koliko je žena bio u braku…

Haris Silajdžić (71), bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije, i Selma Muhedinović (41), nekada pjevačica, krunisali su ovih dana višegodišnju ljubavnu vezu brakom u jednom sarajevskom restoranu. Ovo je Silajdžiću, koji se povukao iz politike i u posljednje vrijeme se u javnosti pojavljuje kao autor poezije te nerijetko i kao analitičar događaja u arapskom svijetu, treći brak.

DA VAM SRCE PREPUKNE: Dubravka Mijatović se herojski držala sve do jednog trenutka…

Bivša supruga glumca Marinka Madžgalja je na komemoraciji bila vidno potresena. Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je jučer na Novom bežanijskom groblju uz prisustvo članova porodice, prijatelja i brojnih kolega. Prethodno su se svi oni od glumca oprostili na komemoraciji u ``Ateljeu 212``.