Preskoči na glavni sadržaj

DA VAM SRCE PREPUKNE: Dubravka Mijatović se herojski držala sve do jednog trenutka…

Bivša supruga glumca Marinka Madžgalja je na komemoraciji bila vidno potresena. Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je jučer na Novom bežanijskom groblju uz prisustvo članova porodice, prijatelja i brojnih kolega. Prethodno su se svi oni od glumca oprostili na komemoraciji u ``Ateljeu 212``.


Dok su se prijatelji i kolege opraštali od Marinka Maddžgalja, njegova bivša supruga Dubravka Mijatović sa kojom ima kćerku Saru, držala se herojski.

Dubravka je sjedila u centralnom dijelu galerije ``Ateljea 212`` okružena prijateljicama, a par puta je zaplakala za vrijeme emotivnih govora Gordana Kičića i Andrije Miloševića.

Međutim, na kraju komemoracije, kada je pušten snimak Marinkovog izvođenja pjesme ``Svadbarskim sokakom`` Zdravka Čolića, Dubravka nije izdržala, zajecala je i pokrila šakama lice.

nadlanu.com

Popularni postovi s ovog bloga

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Pogledajte kako je brutalno ubijena Arnela Đogić iz Olova…

Tijelo ubijene Arnele Đogić iz Olova pronađeno je danas oko 13.00 sati u koritu rijeke Stupčanice. Beživotno tijelo pronađeno je stotinjak metara daleko od litice sa koje je bačeno u subotu. Osumnjičeni za ubistvo djevojke saslušani su u Tužilaštvu ZDK.

SVE ŽENE HARISA SILAJDŽIĆA: Nećete vjerovati sa koliko je žena bio u braku…

Haris Silajdžić (71), bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije, i Selma Muhedinović (41), nekada pjevačica, krunisali su ovih dana višegodišnju ljubavnu vezu brakom u jednom sarajevskom restoranu. Ovo je Silajdžiću, koji se povukao iz politike i u posljednje vrijeme se u javnosti pojavljuje kao autor poezije te nerijetko i kao analitičar događaja u arapskom svijetu, treći brak.